Kabel

Kabel

  • High Performance Stainless Steel Wire

    Kawat Baja Karat Kinerja Dhuwur

    Baja tahan karat minangka bahan serbaguna umum kanggo panggunaan industri kayata lockwire lan spring wire, lan uga digunakake banget ing bidang medis amarga kemampuane kanggo ngrampungake aplikasi sing nuntut kanthi biaya sing murah. Kawat bisa digawe pita bunder utawa rata lan rampung kanthi macem-macem tempers.

  • Galvanized Wire Made In China

    Kawat Galvanis digawe ing China

    Wire Galvanis Wire dirancang kanggo nyegah warna perak lan karat mengkilap. Iki solid, awet, lan serbaguna, mula digunakake dening para landscapers, produsen kerajinan, pabrikan pita, perhiasan lan kontraktor. Pengaruhe kanggo teyeng ndadekake migunani banget ing saubenging galangan kapal, ing latar mburi omah, lsp.

  • Black Annealed  Low Carbon Steel Wire

    Kawat Baja Karbon Rendah Analis Ireng

    Kawat Ireng Annealed digawe saka kawat baja karbon, digunakake kanggo nenun, baling umume. Ditrapake kanggo nggunakake omah lan konstruksi. Kawat Annealed dipikolehi kanthi anil termal, diwenehake karo sifat-sifat sing dibutuhake kanggo panggunaan utama - setelan. Kawat iki dipasang ing konstruksi sipil lan uga ing pertanian. Mula, ing konstruksi sipil kabel anil, uga dikenal kanthi jeneng "kabel bakar" digunakake kanggo setelan wesi. Ing tetanen kawat anil ditutup kanthi wiji kanggo jaminan.

  • Anti-corrosion PVC Coated Metal Wire

    Kawat Logam Dilapisi PVC anti korosi

    Kawat dilapisi PVC minangka bahan kanthi lapisan tambahan polivinil klorida utawa polietilen ing permukaan kabel anil, kawat galvanis lan bahan liyane. Lapisan lapisan ditempelake kanthi kuat lan seragam ing kawat logam kanggo mbentuk fitur anti-penuaan, anti-korosi, anti-retak, umur dawa lan karakteristik liyane. Kawat baja dilapisi PVC bisa digunakake ing ikatan urip saben dina lan ikatan industri minangka kabel ikat. Kawat dilapisi PVC uga bisa digunakake ing gantungan kawat utawa produksi kerajinan tangan.

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

bolong stainless steel kanggo layar jendhela

bolong las kanggo kothak gabion

pager bolong

grating baja kanggo undhak-undhakan