Produk Mesh

Produk Mesh

  • Perforated Metal Mesh Sheet with Various Hole

    Lembar bolong logam berlubang kanthi macem-macem bolongan

    Logam berlubang, uga dikenal minangka lembaran berlubang, piring berlubang, utawa layar berlubang, yaiku sheet metal sing wis dicap utawa ditinju kanthi manual utawa mekanis nggunakake teknologi CNC utawa ing sawetara kasus pemotongan laser kanggo nggawe ukuran, bentuk lan pola sing beda-beda. Bahan sing digunakake kanggo ngasilake lembaran logam berlubang kalebu stainless steel, baja adhem, baja galvanis, kuningan, aluminium, tinplate, tembaga, Monel, Inconel, titanium, plastik, lan liya-liyane.

     

  • Steel Grating For Stairs and Walkway

    Grating Baja Kanggo Tangga lan Walkway

    Kisi baja digawe saka baja karbon murah, baja tahan karat lan baja paduan sing berkualitas tinggi. Diprodhuksi kanthi cara las, penet, kunci swage utawa rivet. Parutan baja digunakake sacara umum ing saben dinane lan industri.

  • Stronger Expanded Metal Mesh Sheet

    Lembar Mesh Logam Kuat

    Logam sing ditambahi yaiku jinis sheet metal sing wis dipotong lan digawe dowo kanggo nggawe pola biasa (asring wujud berlian) bahan kaya bolong logam. Umume digunakake kanggo pager lan grates, lan logam kanggo ndhukung plester utawa stucco.

    Logam sing ditambahi luwih kuwat tinimbang bobote kabel sing padha karo bobot kayata kawat pitik, amarga bahan kasebut rata, saengga logam kasebut tetep ing siji potongan. Keuntungan liyane kanggo logam sing ditambahi yaiku logam kasebut ora nate dipotong lan sambung maneh, saengga bahan kasebut bisa njaga kekuwatane.

  • Stainless Steel Wire Mesh Conveyor Belt

    Sabuk Konveyor Kawat Baja Tahan Karat

    Sabuk pengangkut bolong bisa digunakake kanggo oven, panganan, sabuk tungku lan aplikasi liyane, kanthi kualitas apik lan rega kompetitif. Kasedhiya Sabuk Kawat, Sabuk Mesh, Sabuk Kawat Tenunan, Sabuk Kawat Conveyor, Sabuk Kawat Spiral, Sabuk Kawat Baja, Sabuk Kawat Galvanis, Sabuk Kawat Paduan Logam, Sabuk Kawat Dupleks, Sabuk Kawat Fleksibel, Sabuk Kawat Rantai , Sabuk Kawat Senyawa, Sabuk Senyawa Senyawa, Sabuk Kawat Rod Dipateni, Sabuk Kawat Kelas Makanan lan Sabuk Kawat Tungku, lsp. Produk kasebut digunakake ing obat-obatan, nggawe panganan, oven lan lapangan liyane.

  • High Strength Biaxial Plastic Geogrid

    Geogrid Plastik Bisia Kekuwatan Tinggi

    Bahan geogrid plastik biaxial padha karo geogrid plastik uniaxial kanthi sifat kimia sing ora aktif, sing dibentuk kanthi diekstrusi saka polimer makromolekul, banjur dibentang ing arah longitudinal lan melintang.

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

bolong stainless steel kanggo layar jendhela

bolong las kanggo kothak gabion

pager bolong

grating baja kanggo undhak-undhakan