Pager

Pager

  • Temporary Fence for Public Security

    Pager Sementara kanggo Keamanan Publik

    Pager sementara digunakake nalika nggawe pager permanen ora praktis utawa ora dibutuhake. Anggar saiki digunakake nalika area mbutuhake alangan kanggo tujuan keamanan umum utawa keamanan, kontrol akeh, pencegahan nyolong, utawa panyimpenan peralatan.

  • V Beam Folds Welded Mesh Fence

    V Beam Folds Gandheng Pagar Mesh

    Pagar balok V balok uga diarani Pagar 3D, pager sudhut mlengkung, amarga ana lipatan / tikungan bunder, sing ndadekake pager luwih kuat. Panel pager dipasang kanthi kawat baja karbon rendah sing berkualitas tinggi. Pangobatan lumahing umum yaiku nutupi semprotan bubuk poliester galvanis utawa elektrostatik sing dicelupake liwat kawat galvanis. Pos umum pagar sing dilas yaiku tabung SHS, tabung RHS, Pos Peach, pipa Bunder utawa pos khusus. Panel pager bakal dipasang ing pos kanthi klip sing cocog miturut macem-macem jinis postingan. Amarga struktur sing gampang, panel tilik, gampang dipasang, tampilan sing apik, Pagar Las Gandheng luwih populer.

  • Bouble Wire Fence for Landscaping

    Pagar Kawat Gandha Lansekap

    Anggar kawat kaping pindho nggunakake kawat baja karbon murah kualitas dhuwur minangka bahan baku. Dilas nganggo siji kabel vertikal lan loro kabel horisontal; iki bisa dadi cukup kuat, dibandhingake karo panel pagar sing gandheng normal. Diameter kawat kasedhiya, kayata 6mm × 2 + 5mm × 1, 8mm × 2 + 6mm × 1. Iki entuk kekuwatan sing kuat kanggo nolak konstruksi kasebut.

  • High Security 358  Mesh Fence

    Keamanan Dhuwur 358 Pagar Bolong

    Pagar bolong 358 sing uga dikenal kanthi jeneng "PRISON MESH" utawa "358 pagar keamanan", iku panel pagar khusus. '358' asale saka pangukuran 3 ″ x 0,5 ″ x 8 ukuran yaiku udakara. 76.2mm x 12.7mm x 4mm ing metrik. Iki minangka struktur profesional sing dirancang kanthi kerangka baja sing dilapisi bubuk warna seng utawa RAL.

  • Barricade for Pedestrian and Vehicular Traffic

    Barikade kanggo Lalu Lintas Sepeda lan Kendaraan

    Barikade pejalan kaki (uga dikenal minangka "barikade sepeda") minangka solusi sing masuk akal, mbantu aliran lalu lintas pejalan kaki lan kendaraan nalika ngamanake wilayah sing diwatesi. Barikade entheng lan portabel minangka solusi praktis kanggo kahanan sing penting, gampang digunakake, papan dadi kuwatir, lan kacepetan nginstal luwih penting. Saben barikade digawe saka baja gandheng tugas abot kanthi galvanis tahan korosi. Pirang-pirang unit bisa digandhengake kanthi gampang liwat sistem pancing lan lengan kanggo mbentuk alangan sing kaku lan aman ing jarak sing adoh kayata dalan umum lan parkir, lan minangka solusi sing sampurna kanggo nglindhungi peralatan sing terkenal.

  • Razor Barbed Wire For Security Fence

    Kawat Barbed Cukur Kanggo Pagar Keamanan

    Kawat cukur digawe nganggo lembaran galvanis utawa lembaran stainless steel sing dicelupake kanthi panas kanggo agul-agul sharpe lan kawat baja galvanis ketegangan dhuwur utawa Kawat Stainless Steel minangka kawat inti. Kanthi wujud sing unik, kawat silet ora gampang disentuh, lan entuk perlindungan sing apik banget. Pagar kawat silet minangka pager proteksi jinis anyar, digawe saka jaring agul-agul lurus. Umume digunakake kanggo apartemen kebon, institusi, pakunjaran, pos, perlindungan wates lan kurungan liyane; uga digunakake kanggo windows keamanan, pager dhuwur, pager.

  • Barbed Wire For Fencing System

    Kawat Barbed Kanggo Sistem Pagar

    Kawat berduri uga dikenal minangka kawat barb yaiku jinis kawat pagar sing dibangun kanthi ujung sing cetha utawa titik sing disusun kanthi interval ing untai. Iki digunakake kanggo nggawe pager sing murah lan digunakake ing ndhuwur tembok ing sekitar properti sing aman. Iki uga minangka fitur utama benteng ing perang trench (minangka kendala kawat).

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

bolong stainless steel kanggo layar jendhela

bolong las kanggo kothak gabion

pager bolong

grating baja kanggo undhak-undhakan