Las Las

Las Las

  • Welded Wire Mesh Panel Sheet

    Lembar Panel Wire Mesh Gandheng

    Panel bolong sing dilas kanthi permukaan sing alus lan struktur sing kuat digawe saka baja karbon rendah, baja tahan karat lan baja paduan aluminium berkualitas tinggi. Pangobatan lumahing kasebut kalebu dilapisi PVC, ndedonga PVC, galvanis panas lan galvanis listrik. Lumahing dilapisi lan galvanis saka PVC nduweni ketahanan korosi sing apik lan tahan cuaca, saengga bisa nyedhiyakake umur panjang.

  • Stainless Steel Welded  Wire Mesh

    Steel Welded Wire Mesh

    Stainless Steel Welded Wire Mesh kuat lan awet. Kawat baja tahan karat ora butuh tambahan, kayata galvanis utawa PVC, kanggo nglindhungi. Kawat kasebut tahan banget kanggo karat, karat lan bahan kimia sing atos. Yen sampeyan butuh bolong utawa pager sing dilas ing wilayah sing ngalami korosif sing luwih dawa, Wire Mesh Gandheng Stainless Steel bakal memenuhi panjaluk kasebut.

  • Galvanized Welded Wire Mesh

    Galvanis Gandheng Wire Mesh

    Galvanis Welded Wire Mesh digawe saka kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi sing dipasang ing peralatan las digital sing dikontrol kanthi otomatis. Dilas nganggo kawat baja biasa. Produk sing wis rampung rata kanthi struktur sing kuat, bisa uga tahan resistensi erosi lan tahan karat.

  • PVC Coated Welded Wire Mesh

    Kawat Las Dilas PVC

    Sawise proses jas PVC, bolong sing dilas ireng utawa galvanis bisa tahan tahan karat sing dhuwur. Utamane, bolong gandheng galvanis ditutupi karo rong lapisan PVC lan Seng sing diikat erat karo kabel kanthi proses panas. Dheweke minangka perlindungan kaping pindho. Segel lapisan vinil ora mung nglindhungi kabel saka banyu lan unsur korosif liyane, nanging bolong sing ana ing ngisor uga dilindhungi lapisan sing apik. Mantel PVC nggawe bolong sing dilas luwih dawa, lan luwih apik kanthi warna sing beda.

  • Welded Wire Mesh Gabion Box

    Kothak Gabion Wire Mesh Gandheng

    Gabion bolong las diproduksi saka kawat baja sing adhem lan tundhuk banget karo BS1052: 1986 kanggo kekuatan tarik. Banjur dilas listrik bebarengan lan Hot Dip Galvanis utawa Alu-Zinc dilapisi BS443 / EN10244-2, supaya umure luwih dawa. Meshes banjur bisa dadi polimer organik kanggo nutupi karat lan efek cuaca liyane, luwih-luwih nalika gabion digunakake ing lingkungan sing asin lan polusi.

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

bolong stainless steel kanggo layar jendhela

bolong las kanggo kothak gabion

pager bolong

grating baja kanggo undhak-undhakan