Pabrik bolong kabel

Liwat sertifikasi sistem kontrol kualitas internasional ISO9001: 2008.

Mangga fokus ing kita,
lan percaya kita bisa nindakake luwih apik.

Anping Chongguan Wire Mesh Products Co., Limited biasane dadi pabrik bolong las Pudong. Dumunung ing zona industri wire mesh kabupaten Anping, dibangun ing taun 1998. Liwat pirang-pirang taun riset, dandan teknis…

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

bolong stainless steel kanggo layar jendhela

bolong las kanggo kothak gabion

pager bolong

grating baja kanggo undhak-undhakan