Produk

Produk

  • Factory Supply Brass And Copper Wire Mesh

    Pabrik Pasokan Kuningan lan Mesh Kawat Tembaga

    Meshes iki bisa tahan karat, nyandhang, teyeng, asam utawa alkali, uga bisa nindakake listrik lan panas, duktilitas lan kekuatan tarik sing apik. Bisa digunakake minangka bolong dekoratif kanggo lampu lan kabinet, layar pipa, cakram filter, layar perapian, jendhela lan layar teras. Dheweke uga bisa nyaring sinar elektron lan layar tampilan elektronik, bisa digunakake kanggo tameng RFI, kandhang Faraday.

  • Perforated Metal Mesh Sheet with Various Hole

    Lembar bolong logam berlubang kanthi macem-macem bolongan

    Logam berlubang, uga dikenal minangka lembaran berlubang, piring berlubang, utawa layar berlubang, yaiku sheet metal sing wis dicap utawa ditinju kanthi manual utawa mekanis nggunakake teknologi CNC utawa ing sawetara kasus pemotongan laser kanggo nggawe ukuran, bentuk lan pola sing beda-beda. Bahan sing digunakake kanggo ngasilake lembaran logam berlubang kalebu stainless steel, baja adhem, baja galvanis, kuningan, aluminium, tinplate, tembaga, Monel, Inconel, titanium, plastik, lan liya-liyane.

     

  • High Performance Stainless Steel Wire

    Kawat Baja Karat Kinerja Dhuwur

    Baja tahan karat minangka bahan serbaguna umum kanggo panggunaan industri kayata lockwire lan spring wire, lan uga digunakake banget ing bidang medis amarga kemampuane kanggo ngrampungake aplikasi sing nuntut kanthi biaya sing murah. Kawat bisa digawe pita bunder utawa rata lan rampung kanthi macem-macem tempers.

  • Stainless Steel Woven Wire Mesh Netting CLoth

    Kain Netting Wire Mesh Woven Stainless Steel

    Dikenal kanthi tahan korosi lan kekuwatan, bolong kawat gandheng stainless steel minangka barang sing populer banget lan fleksibel sing digunakake macem-macem pelanggan kanggo macem-macem aplikasi, kayata ventilasi udara, panggangan mobil khusus, lan sistem filtrasi.

  • Galvanized Wire Made In China

    Kawat Galvanis digawe ing China

    Wire Galvanis Wire dirancang kanggo nyegah warna perak lan karat mengkilap. Iki solid, awet, lan serbaguna, mula digunakake dening para landscapers, produsen kerajinan, pabrikan pita, perhiasan lan kontraktor. Pengaruhe kanggo teyeng ndadekake migunani banget ing saubenging galangan kapal, ing latar mburi omah, lsp.

  • Black Annealed  Low Carbon Steel Wire

    Kawat Baja Karbon Rendah Analis Ireng

    Kawat Ireng Annealed digawe saka kawat baja karbon, digunakake kanggo nenun, baling umume. Ditrapake kanggo nggunakake omah lan konstruksi. Kawat Annealed dipikolehi kanthi anil termal, diwenehake karo sifat-sifat sing dibutuhake kanggo panggunaan utama - setelan. Kawat iki dipasang ing konstruksi sipil lan uga ing pertanian. Mula, ing konstruksi sipil kabel anil, uga dikenal kanthi jeneng "kabel bakar" digunakake kanggo setelan wesi. Ing tetanen kawat anil ditutup kanthi wiji kanggo jaminan.

  • Anti-corrosion PVC Coated Metal Wire

    Kawat Logam Dilapisi PVC anti korosi

    Kawat dilapisi PVC minangka bahan kanthi lapisan tambahan polivinil klorida utawa polietilen ing permukaan kabel anil, kawat galvanis lan bahan liyane. Lapisan lapisan ditempelake kanthi kuat lan seragam ing kawat logam kanggo mbentuk fitur anti-penuaan, anti-korosi, anti-retak, umur dawa lan karakteristik liyane. Kawat baja dilapisi PVC bisa digunakake ing ikatan urip saben dina lan ikatan industri minangka kabel ikat. Kawat dilapisi PVC uga bisa digunakake ing gantungan kawat utawa produksi kerajinan tangan.

  • Temporary Fence for Public Security

    Pager Sementara kanggo Keamanan Publik

    Pager sementara digunakake nalika nggawe pager permanen ora praktis utawa ora dibutuhake. Anggar saiki digunakake nalika area mbutuhake alangan kanggo tujuan keamanan umum utawa keamanan, kontrol akeh, pencegahan nyolong, utawa panyimpenan peralatan.

  • Most Durable Aluminium Window Screen

    Layar Window Aluminium Paling Awet

    Layar jendela aluminium digawe saka kawat paduan Al-Mg kanthi tenun polos. Layar sing digawe saka bolong aluminium minangka salah sawijining layar paling kuat lan tahan lama sing kasedhiya. Dheweke duwe umur dawa lan bakal nglindhungi sampeyan saka macem-macem kahanan cuaca, kalebu udan, angin gedhe, lan uga udan es ing sawetara kasus. Layar bolong aluminium tahan abrasi, karat, lan karat, dadi pilihan layar sing cocog kanggo meh kabeh lingkungan. Layar jendhela kawat aluminium uga ora bakal sithik utawa teyeng, nambah umure luwih dawa. Yen sampeyan milih layar areng utawa aluminium ireng, rampung bakal nyedhot cahya lan nyuda sorotan, nambah visibilitas njaba.

  • UV Stabilized Plastic Insect Screen

    Layar Serangga Plastik Stabilisasi UV

    Layar serangga plastik digawe saka poliethelin, sing stabil UV. Layar serangga plastik luwih murah tinimbang aluminium utawa layar serangga fiberglass. Digunakake kanthi wiyar ing windows utawa lawang bangunan, papan dununge kanggo nyegah lemut, lalat lan serangga liyane mlebu omah. Layar serangga plastik bisa dipérang dadi layar serangga interweave lan layar serangga tenunan biasa. Iki kalebu layar serangga plastik Plainun lan Interweave.

  • V Beam Folds Welded Mesh Fence

    V Beam Folds Gandheng Pagar Mesh

    Pagar balok V balok uga diarani Pagar 3D, pager sudhut mlengkung, amarga ana lipatan / tikungan bunder, sing ndadekake pager luwih kuat. Panel pager dipasang kanthi kawat baja karbon rendah sing berkualitas tinggi. Pangobatan lumahing umum yaiku nutupi semprotan bubuk poliester galvanis utawa elektrostatik sing dicelupake liwat kawat galvanis. Pos umum pagar sing dilas yaiku tabung SHS, tabung RHS, Pos Peach, pipa Bunder utawa pos khusus. Panel pager bakal dipasang ing pos kanthi klip sing cocog miturut macem-macem jinis postingan. Amarga struktur sing gampang, panel tilik, gampang dipasang, tampilan sing apik, Pagar Las Gandheng luwih populer.

  • Bouble Wire Fence for Landscaping

    Pagar Kawat Gandha Lansekap

    Anggar kawat kaping pindho nggunakake kawat baja karbon murah kualitas dhuwur minangka bahan baku. Dilas nganggo siji kabel vertikal lan loro kabel horisontal; iki bisa dadi cukup kuat, dibandhingake karo panel pagar sing gandheng normal. Diameter kawat kasedhiya, kayata 6mm × 2 + 5mm × 1, 8mm × 2 + 6mm × 1. Iki entuk kekuwatan sing kuat kanggo nolak konstruksi kasebut.

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

bolong stainless steel kanggo layar jendhela

bolong las kanggo kothak gabion

pager bolong

grating baja kanggo undhak-undhakan