Babagan Kita

factory (2)

Anping Chongguan Wire Mesh Products Co., Limitedbiyen pabrik bolong las Pudong. Dumunung ing zona industri bolong kawat ing kabupaten Anping, dibangun ing taun 1998. Liwat pirang-pirang taun riset, paningkatan teknis lan ekspansi kapasitas produksi terus-terusan, peralatan tambah dadi 50, produksi tahunan tambah dadi 50 yuta ing taun 2002, lan kita miwiti positif daur ulang Pabrik bolong gandheng Pudong nganyari dadi Anping Chongguan Wire Mesh Products Co., Winates karo panjaluk pasar ing taun 2007. Kita dadi produsen profesional lan penjual bolong kawat las ing industri iki, lan wis ngliwati otentikasi sistem kontrol mutu internasional ISO9001: 2008. # 414176

Produk utama yaiku bolong gandheng kawat ireng, bolong kawat gandheng listrik, bolong kawat galvanis listrik, bolong kawat galvanis panas, bolong kawat gandheng cat PVC, bolong kawat las stainless steel, bolong kawat las 3315, panel pagar, panel bolong gandheng galvanis, panel bolong gandheng PVC, bolong gandheng Holland, pager kawat ganda, pager 358 keamanan, pager sementara, pager rantai, gulungan bolong lan palet sing nguatake dll. Produk las kita diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Chili , Rusia, Dubai, Afrika Selatan, Israel, Singapura, Thailand, Malaysia lan negara liya. Ing pirang-pirang taun operasi, Chongguan entuk pujian lan kepercayaan para pembeli.

about
ts (4)

Kualitas lan reputasi, sing dadi dhasar kerjasama jangka panjang, ditekanake dening Chongguan, saengga kita entuk reputasi sing apik ing antarane para pelanggan. Sajrone pirang-pirang taun ngasilake lan ngekspor produk bolong gandheng, kita ngerti proses beda nggawe produk kanthi karakter beda. Miturut panjaluk khusus pelanggan, kita bisa nyedhiyakake produk sing paling apik lan cocog kanthi gaweyan 100%. Kita ngarep-arep banget bisa nggawe hubungan sing apik karo kabeh kanca ing omah utawa ing luar negeri adhedhasar bathi bebarengan. Tulung fokusake marang kita, lan pracaya manawa bisa luwih apik.

Pelanggan Kita

chongguan (3)
chongguan (4)

Pabrik Kita

chongguan (1)
chongguan (2)

Sertifikat

8e21d696
c4c7a710

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

bolong stainless steel kanggo layar jendhela

bolong las kanggo kothak gabion

pager bolong

grating baja kanggo undhak-undhakan