Wire Mesh

Wire Mesh

  • Stainless Steel Woven Wire Mesh Netting CLoth

    Kain Netting Wire Mesh Woven Stainless Steel

    Dikenal kanthi tahan korosi lan kekuwatan, bolong kawat gandheng stainless steel minangka barang sing populer banget lan fleksibel sing digunakake macem-macem pelanggan kanggo macem-macem aplikasi, kayata ventilasi udara, panggangan mobil khusus, lan sistem filtrasi.

  • Galvanized Square Wire Mesh for Screening

    Galvanis Square Wire Mesh kanggo Screening

    Mesh kawat galvanis diarani bolong kawat kothak galvanis, bolong kawat GI, bolong layar jendhela galvanis. Bolong iku tenun biasa. Lan bolong kawat bolongan kothak galvanis kita misuwur banget ing jagad iki. Kita bisa nyedhiyakake bolong kawat galvanis warna, kaya biru, perak lan emas, lan bolong kawat kothak galvanis warna sing dicet, biru lan ijo minangka warna sing paling populer.

  • Most Durable Aluminium Window Screen

    Layar Window Aluminium Paling Awet

    Layar jendela aluminium digawe saka kawat paduan Al-Mg kanthi tenun biasa. Layar sing digawe saka bolong aluminium minangka layar sing paling kuat lan tahan lama sing kasedhiya. Dheweke duwe umur dawa lan bakal nglindhungi sampeyan saka macem-macem kahanan cuaca, kalebu udan, angin gedhe, lan uga udan es ing sawetara kasus. Layar bolong aluminium tahan abrasi, karat, lan karat, dadi pilihan layar sing cocog kanggo meh kabeh lingkungan. Layar jendhela kawat aluminium uga ora bakal sithik utawa teyeng, nambah umure luwih dawa. Yen sampeyan milih layar areng utawa aluminium ireng, rampung bakal nyedhot cahya lan nyuda sorotan, nambah visibilitas njaba.

  • UV Stabilized Plastic Insect Screen

    Layar Serangga Plastik Stabilisasi UV

    Layar serangga plastik digawe saka poliethelin, sing stabil UV. Layar serangga plastik luwih murah tinimbang aluminium utawa layar serangga fiberglass. Digunakake kanthi wiyar ing windows utawa lawang bangunan, papan dununge kanggo nyegah lemut, lalat lan serangga liyane mlebu omah. Layar serangga plastik bisa dipérang dadi layar serangga interweave lan layar serangga tenunan biasa. Iki kalebu layar serangga plastik Plainun lan Interweave.

  • Crimped Wire Mesh For Industry

    Crimped Wire Mesh Kanggo Industri

    Bolong kawat crimped digunakake ing saindenging jagad kanggo kualitas, kinerja lan daya tahan. Bolong kawat crimped digawe ing macem-macem bahan sing kalebu baja karbon rendah lan dhuwur, baja galvanis, baja musim semi, baja ringan, stainless steel, tembaga, kuningan lan logam non ferrous liyane, liwat mesin bolong crimping, jinis produk kawat universal kanthi bukaan Persegi & Rectangular sing akurat & konsisten. bolong produk kita antara 3mm nganti 100mm lan kisaran diameter kawat antara 1mm nganti 12mm.

  • Factory Supply Brass And Copper Wire Mesh

    Pabrik Pasokan Kuningan lan Mesh Kawat Tembaga

    Meshes iki bisa tahan karat, nyandhang, teyeng, asam utawa alkali, uga bisa nindakake listrik lan panas, duktilitas lan kekuatan tarik sing apik. Bisa digunakake minangka bolong dekoratif kanggo lampu lan kabinet, layar pipa, cakram filter, layar perapian, jendhela lan layar teras. Dheweke uga bisa nyaring sinar elektron lan layar tampilan elektronik, bisa digunakake kanggo tameng RFI, kandhang Faraday.

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

bolong stainless steel kanggo layar jendhela

bolong las kanggo kothak gabion

pager bolong

grating baja kanggo undhak-undhakan