Kain Netting Wire Mesh Woven Stainless Steel

Kain Netting Wire Mesh Woven Stainless Steel

Katrangan singkat:

Dikenal kanthi tahan korosi lan kekuwatan, bolong kawat gandheng stainless steel minangka barang sing populer banget lan fleksibel sing digunakake macem-macem pelanggan kanggo macem-macem aplikasi, kayata ventilasi udara, panggangan mobil khusus, lan sistem filtrasi.


Detail Produk

Tag Produk

Materi

Materi: SS 201, SS304, SS304L, SS316, SS316L, SS321, SS347, SS430, Monel.

Tipe 304
Asring diarani "18-8" (kromium 18%, 8% nikel) T-304 minangka paduan stainless dhasar sing umume digunakake kanggo nenun kain kawat. Tahan eksposur ruangan tanpa rusting lan nolak oksidasi ing suhu munggah nganti 1400 Derajat Fahrenheit.
Tipe 304 L
Tipe 304 L mirip banget karo T-304, bedane yaiku nyuda konten karbon kanggo tenunan lan ciri las sekunder sing luwih apik.
Tipe 316
Ditstabilake kanthi tambahan molibdenum 2%, T-316 minangka paduan "18-8". Tipe 316 duwe resistensi korosi sing luwih apik tinimbang baja tahan karat nikel kromium liyane ing endi asine garam, banyu sing ngemot belerang utawa uyah halogen, kayata klorida. Properti T-316 sing terkenal yaiku kekuatan creep sing dhuwur ing suhu sing munggah. Sifat mekanik lan karakteristik nggawe liyane padha karo T-304. Kain tenunan kabel T-316 duweni panggunaan ekstensif ing proses kimia yen luwih tahan korosi luwih apik tinimbang jinis kromium-nikel biasa.
Tipe 316 L
Tipe 316 L mirip banget karo T-316, bedane yaiku nyuda konten karbon kanggo tenunan kain kawat sing luwih apik lan ciri las sekunder.

Jinis anyaman kasedhiya

1. Bolong kawat stainless steel, tenunan polos

plnwveTdheweke PKain Wire Cloth Weave minangka kain kawat sing paling umum digunakake lan minangka salah sawijining kain kawat sing paling gampang. Kain kawat polos ora crimped sadurunge nenun, lan saben kabel warp liwat / ing sangisore kabel sing mbukak liwat kain kanthi sudut 90 derajat.

2. Bolong kawat stainless steel, tenunan twill

twll_wveEach Warp lan meneng saka Twill Square Kain Weave Wire, ditenun kanthi bergantian liwat kabel loro lan ing rong kabel. Iki menehi tampilan garis diagonal paralel, saéngga kain kawat tenunan twill bisa digunakake nganggo kabel sing luwih abot kanthi jumlah bolong tartamtu (sing bisa nganggo kain kawat tenunan biasa). Kemampuan iki ngidini aplikasi kain kawat iki kanggo mbukak luwih akeh lan saring sing luwih apik.

3. Kain kawat stainless steel, tenunan Walanda biasa

pdwTkain Plain Weave Wireve Wire utawa kain filter kawat ditenun kanthi cara sing padha karo kain kawat tenunan biasa. Pangecualian tenunan kain kawat belanda biasa yaiku kabel warp luwih abot tinimbang kabel shute.

4. Kain kawat stainless steel, tenunan Walanda

tdwKain Kawat Menenun Walanda utawa Kain Nyaring Kawat, sing saben kabel liwat loro lan loro. Kajaba saka iku, kabel Warp luwih abot tinimbang kabel shute. Tenun jinis iki bisa ndhukung beban sing luwih gedhe tinimbang Tenunan Walanda, kanthi bukaan sing luwih apik tinimbang Tenunan Twilled. Iki digunakake ing aplikasi sing kudu nyaring bahan abot.

Spesifikasi

Daftar Spesifikasi Wire Mesh Stainless

Bolong / Inci

Pengukur Kawat (BWG)

Bukaan ing mm

3mesh x 3mesh

14

6.27

4mesh x 4mesh

16

4.27

5mesh x 5mesh

18

3.86

6mesh x 6mesh

18

3.04

8mesh x 8mesh

20

2.26

10mesh x 10mesh

20

1.63

20mesh x 20mesh

30

0,95

30mesh x 30mesh

34

0,61

40mesh x 40mesh

36

0,44

50mesh x 50mesh

38

0,36

60mesh x 60mesh

40

0,30

80mesh x 80mesh

42

0,21

100mesh x 100mesh

44

0,172

120mesh x 120mesh

44

0,13

150mesh x 150mesh

46

0,108

160mesh x 160mesh

46

0,097

180mesh x 180mesh

47

0,09

200mesh x 200mesh

47

0,077

250mesh x 250mesh

48

0,061

280mesh x 280mesh

49

0,060

300mesh x 300mesh

49

0,054

350mesh x 350mesh

49

0,042

400mesh x 400mesh

50

0,0385


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

    barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

    bolong stainless steel kanggo layar jendhela

    bolong las kanggo kothak gabion

    pager bolong

    grating baja kanggo undhak-undhakan