Kawat Las Dilas PVC

Kawat Las Dilas PVC

Katrangan singkat:

Sawise proses jas PVC, bolong sing dilas ireng utawa galvanis bisa tahan tahan karat sing dhuwur. Utamane, bolong gandheng galvanis ditutupi karo rong lapisan PVC lan Seng sing diikat erat karo kabel kanthi proses panas. Dheweke minangka perlindungan kaping pindho. Segel lapisan vinil ora mung nglindhungi kabel saka banyu lan unsur korosif liyane, nanging bolong sing ana ing ngisor uga dilindhungi lapisan sing apik. Mantel PVC nggawe bolong sing dilas luwih dawa, lan luwih apik kanthi warna sing beda.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Bolong gandheng dilapisi PVC kanthi nutupi plastik dibangun nganggo kawat besi galvanis kanthi kualitas tinggi. Nduweni tutup bubuk PVC sing diproses nganggo mesin otomatis. Lapisan plastik sing mulus ing kawat pelindung korosi iki dipasang karo adesif sing kuat sing bisa nambah daya tahan kawat. Gulungan bolong kawat galvanis dilapisi pvc cocok kanggo pagar kebon, penjaga wit, pager wates, dhukungan tanduran lan struktur tanduran menek. Gulungan kawat bolong dilapisi PVC tahan karat banget lan diprodhuksi saka kawat baja sing dipasang ing struktur bolong persegi, galvanis karo lapisan seng sadurunge diemas ing lapisan plastik PVC sing ijo. Bolong dilapisi PVC sing kasedhiya minangka gulung lan panel, uga kasedhiya ing macem-macem warna kayata putih, ireng, ijo, biru lsp.

Ukuran Bolong

Kawat Dia sadurunge & sawise jas PVC 

Ing mm

Ukuran Bolong

Sadurunge Lambang

Sawise Lambang

6.4mm

1/4 Inci

0,56- 0,71mm

0,90- 1.05mm

9.5mm

3/8 Inci

0,64 - 1.07mm

1,00 - 1,52mm

12.7mmm

1/2 Inci

0,71 - 1,65mm

1,10 - 2.20mm

15.9mm

5/8 Inci

0,81 - 1,65mm

1,22 - 2.30mm

19.1mm

3/4 Inci

0,81 - 1,65mmm

1,24 - 2.40mm

25,4 × 12,7mm

1 × 1/2 Inci

0,81 - 1,65mm

1,24 - 2.42mm

25,4mm

1 Inci

0,81 - 2,11mm

1,28 - 2,90mm

38.1mm

1 1/2 Inci

1.07 - 2.11mm

1,57 - 2.92mm

25,4 × 50,8mm

1 × 2 Inci

1,47 - 2,11mm

2.00 - 2.95mm

50.8mm

2 Inci

1,65 - 2,77mm

2.20 - 3.61mm

76.2mm

3 Inci

1,90 - 3,50mm

2,50 - 4,36mm

101.6mm

4 Inci

2.20 - 4.00mm

2,85 - 4,88mm

Jembar gulung

0,5m-2,5m, miturut panjaluk.

Dawane muter

10m, 15m, 20m, 25m, 30m, 30.5m, miturut panjaluk.

Lamaran

Bolong kawat las dilapisi PVC digunakake akeh ing mancing, industri, pertanian, konstruksi, transportasi lan penambangan. Kayata tutup perlindungan mesin, fender peternakan, pagar kebon, pager perlindungan jendhela, pager lorong, kandhang unggas, kranjang endhog, kranjang panganan, pagar wates, penjaga perlindungan wit, pagar kontrol pet, perlindungan tanaman.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

    barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

    bolong stainless steel kanggo layar jendhela

    bolong las kanggo kothak gabion

    pager bolong

    grating baja kanggo undhak-undhakan