Bahan Filter

Bahan Filter

  • Cost Effective Filter Basket Material

    Bahan Basket Filter Efektif

    Kranjang saringan digunakake kanggo mbusak lebu lan rereged saka cairan. Filter-filter kasebut awet lan efektif kanggo nglindhungi peralatan sing larang saka kerusakan potensial. Macem-macem kranjang filter bisa mbusak macem-macem ukuran rereged, gumantung saka kabutuhan sampeyan. Contone, saringan keranjang digunakake kanggo mbusak partikel sing luwih gedhe, dene kranjang panyaring tas digunakake kanggo nyekeli tas panyaring kanggo mbusak kontaminan sing ora bisa dideleng ing mripat telanjang.

  • Pleated Filter of Large Filter Area

    Filter Pleated Area Filter Gedhe

    Utamane ana rong jinis bahan kanggo filter lipit: jala kawat anyaman stainless steel lan serat sinter stainless steel sing digawe saka serat stainless steel kanthi disengat ing suhu dhuwur. Loro saka filter lipit, ana jinis filter sing dilindhungi bolong logam berlubang persegi utawa diikat nganggo bolong kawat ing permukaan, sing luwih kuat lan alternatif sing cocog kanggo nyaring gas utawa cairan. Amarga struktur lipit lan bahan baku, filter lipit duwe kaluwihan area saringan gedhe, permukaan alus, struktur perusahaan, porositas dhuwur lan kapasitas partikel sing apik, lsp.

  • Good Quality Cylindrical Filter Elements

    Unsur Filter Silinder sing Kualitas Apik

    Filter silindris uga kalebu jinis saringan. Beda karo cakram filter, bentuke silinder. Filter silindris digawe saka macem-macem bahan baku berkualitas kalebu kawat baja tahan karat, kain kawat anyaman stainless steel lan bolong baja karbon, lan liya-liyane. Kanggo memenuhi permintaan pelanggan, lapisan siji lan saringan multilayer kasedhiya ing saben diameter lan ukuran. Kanggo nambah efisiensi filtrasi, saringan multilayer bisa uga kalebu macem-macem jinis bolong. Kajaba iku, saringan silinder kanthi pinggiran pelek aluminium lan saringan kanthi tutup ngisor uga disedhiyakake.

  • Sintered Mesh of High Filter Efficiency

    Bolong Sinter Efisiensi Filter Dhuwur

    Bolong sinter diproduksi saka siji lapisan utawa pirang-pirang lapisan kawat anyaman kanthi proses "sinter". Lapisan kawat tenun lapisan siji yaiku roller pertama sing rata kanthi rata, kanggo mesthekake kontak sing apik ing titik kawat. Banjur lapisan siji utawa luwih lapisan jala kalender iki banjur dilaminasi karo perlengkapan khusus ing tekanan mekanik ing tungku suhu dhuwur, sing diisi karo gas insetri proprietari lan suhu diangkat dadi titik nalika sinter (ikatan difusi) kedadeyan. Sawise proses pendinginan sing dikontrol, bolong dadi luwih kaku, amarga kabeh titik kontak kabel individu dadi siji liyane. Sinter nambah karakteristik bolong kabel sing ditenun liwat kombinasi panas lan tekanan. Bolong sinter bisa dadi lapisan siji utawa pirang-pirang lapisan, miturut kabutuhan filtrasi, siji lapisan logam perforasi bisa ditambahake kanggo nguatake kabeh struktur.

    Bolong sinter bisa dipotong, dilas, dilentur, digulung dadi wujud liyane, kayata disk, piring, kartrid, bentuk kerucut. Yen dibandhingake karo bolong kawat tradisional minangka filter, bolong sinter duwe kaluwihan penting, kekuatan mekanik dhuwur, permeabilitas dhuwur, penurunan tekanan rendah, sawetara rating filtrasi, gampang dicuci. Sanajan biayane luwih dhuwur tinimbang filter tradisional, nanging umure nggunakake lan properti sing apik banget bakal entuk popularitas kanthi bathi sing jelas.

  • Various Shapes of Filter Disc

    Macem-macem Wangun Filter Disc

    Disk filter, uga dijenengi cakram bolong kawat, umume digawe saka kain kawat anyaman stainless steel, bolong sinter stainless steel, bolong kawat galvanis lan kain kawat kuningan, lsp. Umume digunakake kanggo ngilangi kotoran sing ora dikarepake saka cairan, udara, utawa padhet . Bisa digawe saka siji lapisan utawa paket filter multi lapisan, sing bisa dipérang dadi ujung gandheng lan pinggiran bingkai aluminium. Kajaba iku, bisa dipotong kanthi maneka warna, kayata bunder, kothak, poligon lan oval, lsp. Cakram kasebut digunakake kanthi akeh ing macem-macem lapisan masyarakat, kayata filtrasi panganan lan omben, filtrasi kimia, lan filtrasi banyu, lsp.

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

bolong stainless steel kanggo layar jendhela

bolong las kanggo kothak gabion

pager bolong

grating baja kanggo undhak-undhakan