Pager Sementara kanggo Keamanan Publik

Pager Sementara kanggo Keamanan Publik

Katrangan singkat:

Pager sementara digunakake nalika nggawe pager permanen ora praktis utawa ora dibutuhake. Anggar saiki digunakake nalika area mbutuhake alangan kanggo tujuan keamanan umum utawa keamanan, kontrol akeh, pencegahan nyolong, utawa panyimpenan peralatan.


Detail Produk

Tag Produk

Australia Pager sementara

extra-large-temporary-fence

Iki uga diarani Pager seluler / Pager Sementara / pager konstruksi portebel / pagar sing bisa dipindhah 
Layanan pager sementara lan layanan keamanan dhuwure penting banget kanggo industri sing cilaka minangka risiko tetep. Karyawan lan keamanan umum minangka prioritas kanggo: pertambangan, konstruksi, sipil, perumahan, pamrentah, industri, komersial, perawatan utawa acara khusus.

Detail Panel Pagar Sementara kanggo Australia lan Selandia Baru
Ukuran Panel (mm) 1800 (H) * 2100 (L), 1800 (H) * 2400 (L), 2100 (H) * 2400 (L)
Mbukak (mm) 50x100 / 50x150 / 50x200 / 60 * 150 / 75x150
Kawat Dia. (Mm) 3/3.5 / 4 mm
Bingkai Panel (mm) Φ32, Φ38, Φ42, Φ48 Kandel: 1.2, 1.5, 1.6, 1.8,2.0
Tetep wae 1500mm, dhuwuré 1800mm
Kaki / Blokir Kaki plastik 600 * 220 * 150 utawa sikil baja
Penjepit Jupuk 75mm utawa 100mm
Rampung Panel panas-dicelup galvanis, galvanis banjur bubuk ditutupi, bahan galvanis gandheng banjur las las
Cathetan: Pager bisa disesuaikan miturut sing sampeyan butuhake yen spesifikasi ing ndhuwur ora kepenak karo sampeyan.

Pager Sementara Kanada

temporary-fence-canada

Pager sementara Kanada, uga dijenengi pager sing bisa dipindhah kanthi dhasar, kalebu panel bingkai, dhasar lan klip. Panel sing asring digawe saka kabel galvanis kanthi diameter kurang saka 4mm, biasane dipasang nganggo 2 basis. Klip kasebut digunakake kanggo nyambungake lan nyisip panel kasebut paling ndhuwur siji liyane. Déwan sing gampang, entheng lan sampurna kanggo isolasi sementara.

Ukuran
Ukuran Overzil: 1,8 * 3m
Bingkai: 25 * 25 * 1.2mm
Rel tengah: 20 * 20 * 1.0mm
Gauge Kawat: 3.5-4.0mm
Aperture: 50 * 100mm
Basis: 563 * 89 * 7mm (Lebar * lebar * kekandelan)
Materi
Kabel galvanis berkualitas tinggi, pipa galvanis, Galfan, lsp
Perawatan lumahing
Galvanis + Dilapisi bubuk
Werna
minangka Pelanggan mbutuhake.
Lamaran
Situs konstruksi, gudang, acara, pesta, pertunjukan, kolam renang, pinggir laut, kontrol akeh.

Pager Sementara Amerika

chain link2

Panel pager rantai sementara Amerika standar uga dikenal minangka Anggar Sementara, Pager Portable, Pagar Temp, Link Link Rantai Guna
 Didol banget ing Amerika, saben taun kita nyedhiyakake luwih saka 500 kontainer liwat plabuhan dawa, los Angeles, New yory dll. 

Materi Baja karbon sedheng
Lamaran Konfiksi aman, properti pribadi, acara umum utama, olahraga, konser, festival lan klumpukan
Karakteristik Pasang pagar kawat baja ing ndhuwur lemah tanpa perlu ngebor bolongan
Kasedhiya kanthi macem-macem warna
Pager acara bisa dadi penampilan sing apik
Spesifikasi Gaya 1
Pipa horisontal: dawane 12FT; Pipa vertikal dawane 6FT
Pipa Bingkai: OD1.315 '' * 0.065 '';
Pipa tengah ing njero: OD1.315 '* 0.065' ';
Rantai link bolong: 57 * 57 * 2.8mm Gaya 2
Pipa horisontal: dawane 12FT; Pipa vertikal dawane 6FT
Pipa Bingkai: OD1.315 '' * 0.065 '';
Pipa tengah ing njero: OD1 '* 0.065' ';
Rantai link bolong: 57 * 57 * 2.8mmGaya 2
Pipa horisontal: dawane 12FT; Pipa vertikal dawane 6FT
Pipa Bingkai: OD1.315 '' * 0.065 ''; 
Pipa tengah ing njero: OD1 '* 0.065' '; 
Rantai link bolong: 57 * 57 * 2.8mmGaya 2
Pipa horisontal: dawane 12FT; Pipa vertikal dawane 6FT
Pipa Bingkai: OD1.315 '' * 0.065 '';
Pipa tengah ing njero: OD1 '* 0.065' ';
Rantai link bolong: 57 * 57 * 2.8mmGaya 3
Pipa horisontal: dawane 12FT; Pipa vertikal dawane 6FT
Pipa Bingkai: OD1.66 '' * 0.065 '';
Pipa tengah ing njero: OD1.315 '' * 0.065 '';
Rantai link bolong: 57 * 57 * 2.8mm
Kaki Kaki logam kanthi warna Oranye
Pipa Bingkai: OD 33.4mm * 1.65mm
Pipa tengah ing njero: OD33.4mm * 1.65mm
Pipa vertikal: OD20mm * 2.5mm, jarak: 25mm, 38mm
Perawatan lumahing Pra Hot-DIP galvanisasi 300G / M2

Lamaran

1. Pager sementara kanggo ngamanake situs konstruksi lan properti pribadi.
2. Pager sementara situs perumahan.
3. Pagar sementara lan kendhali kendharaan kanggo masarakat umum. Acara, olahraga, konser, festival, rapat, lsp.
4. Anggar keamanan sementara kanggo kolam renang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk kapacak ing ngisor iki

    barikade kanggo ngontrol wong akeh lan wong sing mlaku

    bolong stainless steel kanggo layar jendhela

    bolong las kanggo kothak gabion

    pager bolong

    grating baja kanggo undhak-undhakan